man dör lätt

har inte skrivit på länge för ja ha int orkat.

idag:det gick trögt o vakna imorse men tillsist kom jag upp tog den sista myslin å åkt iväg.

HK:vi sku laga "fiskpinnar"  o potatismos med bullar till efterätt. jag hamna på att laga bullarna å salladen´medans joel å fred laga "fiskpinnarna" . fiskpinnarna var goda men inte lika goda som gabbes. mina bullar ble lite halvbrända men smaka hur gott som helst ändå,  hemlighet=extra mycket socker...

Fi:....trååååååååååååkigt.

lk:tittar på en mysko film kallad sofies värld...helt cp

mat:gröt...ok ,mycke sylt (elr sås som yasin kallar det) så går det ner lättare.

uterast:försökte gömma mig bakom ett hörn.lyckades i 5min tills yvonne kom.. spela fotboll...halt

sv:skrev om bröderna grimm å i slutet berätta lärarn nån saga kallad smörbock (faktiskt ett namn på en människa) som det kändes man hört 1298 ggr förut

eng:(/&%¤%&/(  birgit höll kvar mig efter lektionen för att ja sku skriva nå jävla förhör ja missat när ja va sjuk. först blev jag sur för att jag måsta stanna kvar i skolan längre än nödvändigt men sen såg ja att det bara var 9 ord som ja alla kunna så det gick på typ 30 sekunder så varrt ja klar.    sen vade slut.

fritid:ha int gjort någe annat en spelat gitarr å vart på datorn.

övrigt:vår slöjdlärare dog =(  vi hadde minnesstund igår och det var väldigt sorgset.

andra tankar o funderingar:det var väldigt många som grät igår ja tror ja aldrig sett så många gråta samtidigt (ok det var bara en sådär 7-8 pers men det är ändå många). tänk att endast en person kan påverka så många o det var ju bara en lärare (en bra sådan) och folk gråter,men jag är glad att folk reagerar så starkt för det visar ju  att de bryr sig om andra.  saknar honom en aning. tänk vad folk dör lätt. vips så är man död. måste uppskatta andra mer för man vet aldrig när de brutalt rycks ifrån en . o det värsta är ju att man inte kan göra något. o tänk va lätt man dör själv....kanske borde jag leva lite mer. umgås lite mer. våga lite mer. vara lite mer.  man vet alldrig när man blir överkörd av en buss eller får cancer.

musik:köpt en iron maiden skiva i förrgår. dom är asbra totalt.

sångtext:                Out of the shadows and into the sun.
                           Dreams of the past as the old ways are done.
                              oh there is beuty and surley there is pain, 
                                    But we must endure it, to live again
                                                                          ("out of the shadows" by Iron maiden)

sjukk´

de tre senaste dagarna:har varit sjuk sen söndags vilket inte har vart så värst roligt.men för för en gångs skull blev jag inte sjuk på en helg. verkar som om många e sjuka.nepedimi typ (ingen aning hur man stavar till epedimi) så jag har suttit framför datorn o latat mig.
spelat gitarr mycke mer för jag inte haft någe annat o göra.försöker lära mig mer musikteori men det är trÅkigt,..men bra o kunna. så egentligen finns det inte så mycke o säga eftersom jag vart sjuk har ja inte gjort någe. sett på tv. 
läst (ett patetiskt försök som bara varade i 10 min) dissat läxorna och lyssnat på musik
(o data o gitarr men de ha ja redan sagt....nu sa ja de ju igen,fan).

övrigt:fått ner ytterligare 12 låtar till ipoden.
tagit bruk av cd/dvdhyllan
Jag AVSKYR matteläxor!! dom e de värsta sortens läxor tillomed prov e bättre. urg jag blir frustrerad bara av att tänka på dem   (not. har fortfarande inte gjort läxa 14)

övrigt värdelöst vetande: jag har ett födelsemärke bakom vänstra örat  källa:min spegel

sångtext:                                   cry me a future where the revelations run amok.
                                                                    ("especially in michigan" by red hot chili peppers)


fan vilken huvudvärk....ush

trråhkigght kl 23.30

idag: äh det har inte hänt någe idag till skillnad från igår (men det orkar jag inte skriva om.),  skriver bara detta för att jag sitter o har tråkigt denna lördag kväll ca kl 23.30
borde träna någe. märkte min dåliga kondition på simmningen i torsdags.  funderar på basket.hoppas jag får med mig fred.
laga chili con carne i fredags vilket inte smakade så dumt (jag kanske är en kocktalang innerst inne).
kallt fortfarande.                                                              (det finns inget n)
fan söndag imorron o sen e det måndag då vi har nån jävla religionsläxa som jag glömt igen.
förövrigt värdelöst vetande: 1,5 miljoner invånare i england är licencerade fotbollsspelare.källa :fred så klart  ,vem annars?   känns som om jag måste skriva mer.... ööhh köppte två par hörlurar igår  så jag slipper använda mina kalle anka hörlurar från 2005..               dom dom dom dom dom <----- för eventuella svenskalärare'

<><                                     ♣´                                                when the levee breaks             

....,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,...,,..,.,.,., mmmmmmmmmmmmnmmmmmmmmmm
                                                                                                                                                    hitta n:et     ^
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQOQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ<---det finns et O med där

trrhåckight                               lol= lama orkar luras      rofl= riktigt onödiga finska lakan      omg=orka mata gröt












hur smart e du test:       hitta n:et så snabbt som möjligt:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm                    
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


jaha.......fortsätt läsa min blogg annars kanske jag slutar och då får jag säkert tråkigt och vem vet vad jag hittar på då...så för allas skull fortsätt läsa....................................slutttttttttttfttttttttttt  <---- hitta f:et


ananas med svampsås!!! NEJ!!!

morgon:vaknade, svor några gånger ,åt, halvsov lite i 5 min sen for jag till skolan

träslöjd:fick min cd/dvd hylla färdig förra gången så jag fred o joel satt bara mest o lata oss o snacka lite om vadsomhelst i 2tim

gy: På gympan skulle vi å simma. Fan. hitta inte mina simbyxor så jag fick låna et par på mariebad. men det var inte rektorn som hadde oss så det var iallafall bättre än förr. fortfarande lika kul som att stoppa in ansiktet i en grisröv.

mat:kötfärsbiff med ANANAS! o svampsås. ananas och svampsås....!!  NEJ!!  fy fan. tror dom på allvar at man äter ananas me svampsås. idioter.
uterast:fortfarande kallt som fan
Fy: första fysik lektionen.sådär. vi skulle mäta  en massa saker o skulle räkna ut volymen o allt såndänt ,så kul va det ju inte.
Ty: birgits lektioner e alltid så slappa .skönt. bra tilfälle att .öh....slappa på.  sen vade slut.

fritid.For till fred  (som vanligt)  va där o gjorde allt möjligt hjälpte honom med att byta sträng på hans elgitarr o sen gjorde vi .....nånting.
hemma: jag gjorde nån läxa (fy fan jag skulle vilja döda den som kom på läxor!) sen spela jag elgitarr i 2 tim.jag glömmer fan allt annat när jag spelar. kom på nån ny grej jag tyckte lät bra.testa o sjunga men min röst e ful som stryk.
sen var jag på datorn snabbt o sen bara låg ja i sängen o slappa hårt till lite 60-tals musik.

övrigt:tänker fira min födelsedag me joel o fred (david e sjuk) så vi hade tänkt dra ner på stan  och....göra någe.            joel skulle bjuda på en hel del sa han.....stackarn!

förövrigt känner jag mig Arg idag.arg på allt o alla och min högsta önskan just nu skulle vara att slå någon (jag nämner inga namn) riktigt jävla hårt i fejset.
glömde min handduk i mariebad så jag antar att nån måste hämta den....Fan

sångtext:               "the death of one is  a tradegy, the death of millions is just statistic"
                                                                                                  ("the fight song" by marlyn manson ) igen

den ***** jävla bästa gitarrist/musiker som levat   självmord 1970    hans flickvän lät honom ligga medvetslös(medveten överdos av sömntabletter) och kvävas i sina egna spyor medan hon gick o köpte sigaretter    hon gjorde självmord typ 7 år senare <--- Jimi Hendrix riktigt jävla inihelvete  bra 


Curling är tråkigt

idag:spela elgitarr till typ 2 då frd kancka på å fråga om jag ville spela curling.
så visst så for han o jag till islandia.Fan va halt det va halka typ 3 ggr så nu har jag en massa blåmärken överallt. på islandia väntade david på oss o var lite sur för att vi var sena (mest pga att ja halka så mycke) sen fick vi vänta i 20 min innan vi fick glidskon man måsta ha o sen halka vi ut på isen efter 30 min  insåg alla tre samma sak= curling är lika tråkigt som på tv. så vi for på stan där jag åt min middag på hesburger eftersom mama inte orka laga mat sen skulle vi till fred vilket tog sån tid (alla halka en del) att när vi kom fram så måsta david hem och öva på hissa provet till på tisdag (FAN glömde böckerna i skolan...jaja panikövning på måndag som vanligt då)

precics när david for bjöd freds mama på glass (mmm mer till mig) de åt jag tills jag nästan spydde. sen beslöt vi oss att gå ut trots att det regnade . sen flumma vi omkring o snacka ända tills klockan var halv 10 då mama bestämde sig för att det var dags för mig att gå hem.så genomblöt och kall (tro det eller ej men snö ÄR kallt) halt fortfarande men jag cyklade ändå  (cyklar alltid oberoende vad)   

övrigt:har äntligen fått min ipod att funka med min dator så jag har laddat ner som en liten drogpåverkad chimpans och ökat mitt låtantal från 42 till 145.
börjar snart kunna det där med att spela gitarr(blir bättre =))
Jag fyller år imorgon. så nu har jag levat 14 jobbiga år på denna något fucked up värld <--(stava ja rätt där?? o.O)

dagens sångtext: I´m not a slave to a god that doesn´t exist, I´m not a slave to a world that doesn´t give a shit!
                                                                                                              ( "the fight song"  by  marlyn mansion")


se rubrik<---Red Hot Cili Peppers, jävligt bra


mår du dåligt?, säg aaah så mår du bättre

morgon:det första som slog mig när jag vaknade var: -Jag mår skit !
och så blev det hela dan jag satt o sura på datorn från 10 till 2 sen tyckte jag att det kanske var dag s för lite frisk luft. så jag cyklade till stan (jäkligt halt) men det hjälpte inte mitt dåliga humör så ja cykla hem igen .när jag kom hem så märkte mama mitt dåliga humör och tyckte att jag borde lyssna på en indisk guru på youtube (som jag tydligen kramat non gång när ja var tre) han babbla om att man skulle koncentrera sig på sina chakran (jag e ganska van med sånt med en mamma som min) och säga aaahhhh.detta skulle man upprepa med alla chkran ända till det 7de (finns ba 7) och  jag var ganska skeptisk mot det men jag pröva o tro det elr ej men det kändes bättre...i ungefär en timme innan jag fick reda på en (privat ) grej som gjorde mig på rejält dåligt humör för en del månader framåt.
 sen spelade jag gitarr länge o senn....för ja ti fred o va där till typ 10
slut

de e et j*vligt bra band<--- led zeppelin   jävligt bra


kallt som fan

idag beslutade jag mig för att skapa en blogg:varför för att varenda jäkel har en så jag tänkte(som vanligt) äh...vafan           så jag gjorde en.

idag:sov bra för första gången på en hel vecka. vi hadde nästan ingen (ätbar) mat så jag fick i princip svälta hela morgonen.
HK: . yess,tänker man; mat!! ....och så blir det 2 jävla timmar om dukning o tvätt (fan).så jag var hungrig hela förmiddagen vilket gjorde mig på fittit humör vilket gick ut en aning över Yasin.
finska:=tråååååååååååååååååååkigt
LK: vilket var extremt tråkigt .vår lärare pladdrade om filosofi hela timmen och jag hamnade nästan i koma av uttråkning. gillar inte henne behandar alla som dagisbarn.

sen var det mat,wohoo tänker jag., jag som nästan spyr av hunger.jag stiger in i matsalen,höga förväntningar (för att va skolmat asso) och så BLIR DET SPENATSOPPA.är så hungrig att jag äter ändå.tillbringar tiden till att tyst förbanna gud (om det finns nån vilket jag tvivlar starkt på men nån måste man ju klaga på) .
uterast: kallt som fan.
svenska:i svenskan ska vi spela upp nån sagopjäs så det var meningen att vi skulle öva vilket jag naturligtvis inte gjorde(får lita på min fantastiska improvisasions förmåga).hittade ett sudd.kom på att jag var pank så jag försökte sälja det men ingen ville ha det så jag fick ha kvar det (vilket nog var bra för jag har "slarvat bort" alla mina sudd).
engelska:öhh var knappt medvetande  men uppfattade dock att vi fick läxa(fan)    wohoo sen varre slutt

fritid:efter skolan for jag till fred och tog igen min förlorade frukost genom att tömma freds förråd av jordgubbskräm och mysli. sedan blandade vi ihop lite rubriker till en massa rasistiska skämt om kineser (det är nog bara jag och fred som kan göra sånt) och fred skrattade som en liten apa ända tills han föll av stolen....2ggr
sen gick vi på datorn o gjorde en film om en kamel med dålig andedräkt(vilket påmann mycket om min chimpythemovie som blev bannad från youtube"de jävlarna")

hemma: åt som en liten häst ,men som vanligt hadde vi inte så mycket mat så jag fick stilla min hunger med chips
sedan spelade jag på min elgitarr i 2½tim (obligatoriskt) sedan kollade jag på "theoneilove"´s blogg vilket gjorde mig ännu mer deprimerad så jag bestämde mig att skriva en blogg ja med

det var idag det (fan va långt jag skrev) så det sista jag tänker säga är: fan ta världen och vem det nu e som skapat den!


RSS 2.0