unreachable


unreachable av John Frusciante

förlåt dåh!

ja ja vet att jag skriver aslite, men jag orkar bara inte.... och ja jag är lat.

gitarrmupp söker till musikinstitutet.

ja veet ja veet. ja ha inte skrivit på aslänge. men de e ju så jobbigt. dessutom har jag börjat va mindre på datorn nu(äntligen!) så jag har mindre tid (och ännu mindre lust).  istället har jag varit ute mer (de börjar ju bli sommar så...) och spelat gitarr som en liten blårutig (gitarrspelande?) 5decimeters mupp från västra mongoliet (vilket är mycket antar jag)
annars..... kraftiga humörväxlingar som vanligt. drack en massa alkoholfritt vin i fredags,gott.......ehh...känns som om jag borde skriva mer.   va ute me joel fred emilia blanca å susu i torsdags. askul. spela lite fotboll å spela in en film sen stack vi till susu å hängde i källarn........funderar på å anmäla mig till musikinstitutet, men man måste sjunga och det är kanske inte min starkaste sida (även om dom förra året rådde mig till kören..?!?) och så måste ja komma på någe avancerat att spela. står mellan black magic woman av carlos santana eller ett solo till house of the rising sun som ja hitta i en bok.  beslut beslut beslut....... svenska föredrag på måndag...satan!!  jag ska iallafall ha föredrag om erc clapton så ja låna hans självbiografi som jag redan läst på engelska men denna gång lånba ja den på svenska för att kunna ta ut grejs lättare. och vi har alltså 10 minuter att pressa in  ett helt liv på. hoppas jag ej blir för tråkig.... Iron maiden-sjukan har brakat lös återigen.....orkar inte skriva mer.

crosses av jose gonzalez

crosses av jose Gonzalez                  litet smakprov på hur olika stilar jag gillar        in your face av children of bodom (finland yey)            
 . 

alandica= en jävla massa pensionärer (lääskigt)

hm idag bestämde sig jag o fred att fara till stan kl 13.00. vilket vi då också förstås gjorde. i stan var vi först till biblan som hhade världens tråkigaste föreläsning om finlands plats i eu som påverka.....*gäsp*......r åland. trååååk. sprang fort därifrån. sen gick vi omkring o hängde o snacka tills vi blev lite hungriga så vi gick till hesburger. där beställde jag en dubbelmåltid (intressant eller hur..?), samtidigt passade jag på att ta typ 16 st saltpåsar bara för att. sen flumma vi lite och njöt av det synnerliga sommriga vädret. jäkligt soligt och skönt behövde varken vantar mössa eller jacka.skööönt. sen stötte vi på johan som vi snacka lite med. sen tänkte vi chekka alandicas invigning . det första vi ser är et hav med
40+ gamlingar som är finklädda o lyssnar på någe föredrag eller någe. så vi sticker ganska fort. sen for vi hem till varsitt håll.

efter ett tag  ringer fred och tycker att vi borde fara till alandica igen och kolla programmen. så vi cyklar dit igen och går in. vi tänkte se på dansen så vi började leta efter stora salen. och leta....och leta. Fan vad vår orienteringsförmåga suger, påminner mig om 32:an... men hursom hu. när jag äntligen kommer på att man kan fråga receptionen så är det bara 10 min kvar men vi kikar in ändå...fullt. tjohej. sen började de med squaredance i foajen så vi sprang ut illa kvickt. där stötte vi på ulli och denice som vi stod o skämta lite med (Ulli troode törstig hette dricksugen. *garv* :P) sen tog jag bruk av mina saltpåsar och lekte påskhare o satte en påse i allas cykelkorgar. det som blev över hällde jag ut i en hög på en lampa. denice tyckte det såg ut som knark (från hesburger ). sen gick vi in o ut sen komm Linn förbi och gick igen. sen gick denice o ulli iväg så vi fick tråkigt, då bestämde vi oss att gå ut på stan. och så gick vi längs huvudgatan utan jackor mössor eller hanskar och njöt av det fina vädret (lade mig mitt på gatan o sola lite^^) sen gick vid till lagtinget och leta pengar i fontänen (inga :( ) sen hitta jag en vinflaska vid en bänk som jag tog o lekte fyllo med vilket vi tyckte var utomordentligt kul. sen stack vi hem och nu sitter jag här.

känner mig lite filosofisk idag....

sspariss.....

tandläkare=not fun :( eller jo om man har perfekta tänder :) .

jahpp....orkar fasen inte skriva i punktform längre , det är asjobbigt och ni som känner mig vet att jag är ganska lat vilket jag skyller på min mama och resten av min familj....

men hursomhu....

aids-ap-jobbigt att stiga upp nu när det e sommartid vilket gör att jag måste stiga upp en hel timme tidigare!! urgh!!
första timmen möts jag av ett finskaförhör jag dissat vilket resulterade i....öhh.....ingenting.
sen skule jag till tandläkaren(fy fan)  vilket jag avskyr, åker taxi till stan...får upp lite bilder i huvet hur de upptäcker att mitt tandkött ruttnar så de måste skära bort hela gommen o ersetter den med en järnplatta....som inte är särskilt troligt. i väntrummet är det fruktansvärt tråkigt.  så tråkigt att jag läste bamse, världens starkaste björn....i typ 1min.
men efter ett tag vart det min tur.
jag stiger in i rummet och ser de vita kala väggarna. borden med kliniskt rena borrar o knivar. och de fruktansvärda lampan i taket som man blir så bländad av. jag biter ihop och tänker att det egentligen inte är så farligt. jag lägger mig ner i den störande bekväma stolen och blundar för att den enorma lampan inte ska förblinda mig och förbereder mig på det värsta. innan jag vet ordet av har de kollat alla tänder o säger att jag har perfekta tänder. VAH!!
vad hände med mitt överbett jag hade för två år sen. o alla hål jag hade förr...!!! yey. kände mig ganska lättad. sen återstod bara 20min av extremtråkväntan i deet lilla delen som föreställde väntrum
sen vad det drama vilket var kul som alltid. sen matematik (eek) men...! jag hade gjort matteläxorna wohoo. extremt tråkigt ändå. sen var det mat.
sen mardrömmen. dubbeltimme biologi med pernilla (ush). emmelie reta upp henne rejält genom att tugga tuggumi och sen när hon blev tillsagd spotta hon bara ut halva tuggummit o fortsatte tugga efter ett tag vilket pernilla inte gillade alls. hon ble sur :P

sen for jag till stan me fred som tydligen hade gjort sönder en gitarrsträng igen (han söndrar ju fler än mig juh! Oo)
sen lämna jag tibax lite enormt försenade gitarrböcker sen käka vi på hebörger o snacka resor som senare utvecklades till hur löjligt det danska språket är (och hur äckliga dankska korvar är. uhuschh). sen vart det hem o nu sitter jag här o dissar en rulltårtesåsjobbig tyska läxa.

jag raka min hals för ett par dar sen och nu kliar det som saaaataaan!!! när de vassa raka håren skrapar mot halsen kliar det jävligt mycke. har kliat mig som en lusattackerad hund med adhd.

allt för i dag,

tack o hej, nu ska jag klia mej

godmorgon

godmorgon.

RSS 2.0