mer inlägg

nu har jag bestämt mig för att försöka skriva lite mer inlägg, korta sådana för jag gillar inte å skriva så mycket.

nåväl....Idag har det varigt väldigt soligt och varmt. har haft lite släktingar här (mormor,morfar och moster) som man har ummgåtts lite med. sen kl 12 pluggar jag in min ipod till förstärkarn min och spelar med ett par bra låtar. det börjar låta ganska bra, äntligen tycker man att all övning börjar löna sig lite.
sen är det mat,fisk. sen far jag till fred och är där tills kl  5 och sen far jag hem. jag har alltså just kommit hem och ingen är hemma...?!  undrar vart de tagit vägen....
är på ett ganska flummigt humör....måste vara värmen.

glass är gott,
kallt och bra.
vart har alla gått?
vart är alla ida?

hevy metal på datorn spelas
låter sinnena svepas iväg.
rakt på ska livet levas,
man får inte vara feg.

gitarren jag spelar.
fingrarna blöder.
om livet jag funderar
och hur är det med mina (halv)bröder?

snart är det sommarlov.
sovmorgnar och sol.
tack och lov!
fred behöver en ny stol.  :-P


vattnet är kallt men chokladen smakade ändå gott

gillar inte att skriva så jag skriver bara kort om vad jag gjort under dagen.

slöade på morgonen gjorde inte så mycket, spelade mest gitarr och var på datorn.

kl.3 kom min mormor,morfar och moster hit från finland. dom hade med sig choklad=gott

kl 6 far jag och fred och simmar för andra gången iår. kallt men skönt.

hemma igen spelar jag mer gitarr sen satte jag mig ner vid datorn och började äta chokladen.


forumssida

maan hitta bästa forumsidan nånsin. shit här kommer jag vara varenda sekund jag e inne på datornn!  kopierat från välkomstsidan:

Välkommen till -----------------.org!
Vi tänkte glida igenom lite tankar och idéer kring den här siten med er nu. Det kan vara värt att hänga på eftersom vi kommer presentera era möjligheter att påverka hur det här artificiella embryot ska utvecklas.

Vi tänker inte applicera någon sorts forumnorm eller attityd kring hur ni vill vara som människor på den här siten. Ni får vara precis hur softa eller keffa ni vill gentemot varandra. Det är upp till var och en att avgöra vad som känns roligast/mest utvecklande.

Tanken är väl ändå att vi själva kan ta ansvar för hur vi vill bete oss utan att vi måste ha lagar som säger åt oss vad som är rätt och fel? Annars glider vi runt som handlingsförlamade femåringar i verklighetens dagis. Jag vet inte, men vi som kickade den här sidan känner så här: framtiden kommer erbjuda några feta vägval för oss som art.

Ska verkligen all den teknologi som utvecklas i framtiden gå till att kontrollera oss och övervaka oss överallt in i minsta molekyl, bara för att vi visat att vi behöver övervakas?

Det känns bättre om man säger ifrån till en värld där det behövs auktoriteter, genom att bevisa att man faktiskt kan bete sig soft efter egen vett & etikett.

Det är den grundbasen det här forumet vilar på.

Den här siten är inte ämnad att vara nischad/inriktad åt något speciellt håll. Vi tänkte kicka den och sen får användarna vara med och välja så mycket som möjligt om hur den här artificiella verkligheten ska lira.

Så har ni några förslag eller idéer om hur den här siten ska fungera, glid då in i forumsdelen "Riksdagen" och presentera en idé. Sen snackar man runt lite en tid i tråden, tills det blir dags att bestämma något och då får man se vad man kommit fram till.

En idé kan vara t.ex:

En ny forumssektion
En ny funktion på sidan
En ny visuell style på något
Ett visst upplägg för någonting

Hur något ska fungera helt enkelt. Det är bara att langa fram förslagen! Hjälp gärna till så mycket ni kan. Låt oss säga att ni vill ha en shout-box på siten, då får ni gärna lägga fram en bild på vart den skulle kunna ligga, vilken shout-box som fungerar med det scriptet som körs på sidan, hur den skulle fungera, osv...

Se det som att presentera en idé på ett företag. Ni måste langa med lite marknadsföring för hur ni skulle bygga upp projektet.

And hey, involvera er!

Det enda som vi inte kan förändra är forumsreglerna, som vi måste följa för att kunna ha uppe ett forum utan att bli nerstängda av nån kul myndighet.

Yeah! Kom in nu och snacka lite shiit! Vi riktar oss till alla mellan 0-100 år. Kom in! Häng med oss.

Varsågoda och kom in och var den du vill vara. Vem det än är så är personen välkommen! Är du kanske Terrorist? - Checka forumssektionen Religion!
Pensionär? - Varför inte prata 60tals pop och rock med "fisk_den_tredje" i musiksektionen av sidan?
Ghetto? - Ey län, berätta i forumssektionen tripprapporter om hur choc nice den där spliffen var du rökte på Ken Ring-spelningen.
Svensson? - Vad sägs om att reflektera lite över vart dina skattepengar går i Samhälle och politik-sektionen av forumet?
Vänstervriden? - Redogör för hur storföretagen automatiskt konverterar till "the dark side" så fort de omsätter mer än en miljard i kategorin Politik & Samhälle.
Datanörd? - Glid in och gläns i Riksdagen eller Tech support-sektionerna! We need you.
Högervriden? - Klipp de långhåriga lirarna som hänger i Politik & Samhälle och skaffa dem ett jobb!
Du? - Presentera forumssektionen du saknar i Riksdagen.
Knarkare? - Here, there, everywhere!


Vilket egentligen är grejjen. Våga cruisa lite mellan olika forumssektioner och var med och reflektera. Det är synergismen vi söker. Det informationsutbytet som sker när man överskrider generationer, samhällsklasser och ens egna sociala kretsar. Desto fler olika personligheter som deltar i en tråd, desto bredare uppfattning får man av den generella uppfattningen människor har och hur väl argumenten kring den håller. Låt oss växa tillsammans!

Enjoy!

vänner

Tack,tack mina vänner som finns. tack för den vänskap och värme ni gett mig, tack för all tröst. Utan er skulle jag dött i ensamhet och olycka för egen hand. jag är så glad att jag äntligen berätta vad jag känt, vad jag upplevt, vad jag varit med om. jag tackar er av hela mitt hjärta, av hela mitt liv, av hela mitt jag. Tack!


jag grät hela vägen hem av lycka över att äntligen ha någon att verkligen tala med, någon att dela mina känslor med, någon som kan förstå vilken smärta jag gått igenom, jag är tacksam över att ni själva delat med ev av era egna sorger, att ni förtrott era känslor, era dåliga och bra dagar. jag är skyldig er mitt liv


återigen tack!


fest!!

shit! den senaste tiden har det varigt grymt med fester. ungefär 2 per vecka. måste säga att jag börjar få lite huvudvärk snart. vi hade den största festen hittils i onsdags då vi var typ 9-10 pers som köpte två stora kassar med godsaker osså festa vi i 6 timmar (drack nästan 1,5 liter mad-croc som e som redbull fast billigare vilket gav mej en del ont i huvet dan efter.) joel fick en rejäl bula yasin skar sig med en kniv i handen och vi hade årets första smarsmallow-krig. vi gjorde dock inte en brasa som forna fester eftersom det var för mycke folk i närheten. sen hittade vi två sovande alkisar som vi väckte med värt skrikande. annars är det ju snart sommarlov å då ska mina morföräldrar komma hit.

sett bakpå redbullburk: en sund och hälsosam livsstil rekomenderas.....ojdå!


RSS 2.0